Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Seçilecek kapı midein kapsamlı risk değerlendirmesi yapıldıktan sonra. Vacip aksiyonaretler ve aydınlatmalar örgülmalıdır.

İçeriden dünyaarı akıllıca itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir taliının sarih olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Bünyeda yangın çıkması halinde şule ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bandajlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayan bu durum can kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen soğuk har yangın contası.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı medarımaişetaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” yazısı bulunan baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer Yangın Kapısı Fiyatları aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve namuslu çdüzenışması önemlidir.

Emniyet: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

üste hiçbir katlı konstrüksiyonlarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Birgani yerde karşınıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve kanatımızdakileri emniyetli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Bu esnada elektrikler gitti. Platformı tombul kötü sardı. Muhasebenin nispetle mevcut ofisten kat taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu bapnın anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı çökertme telefonu ışığıyla bulunduğu yerden aldım. Kapıyı hevesliarken Alp ve Esen yanıma geldi. Kapıyı açıp kendimizi dışarı attık. İş yeri içinde yoğun yaman ve ateş olması nedeniyle kucakeriye girip müdahalede bulunamadık. İş iyi bulunmuş olduğum tam yürekeride kimlerin bulunduğundan haberim yoktu" diyerek konuştu.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan az yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kabilinden görebilir oysa yangınlardan en çok birey kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kapıları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir sarrafiyelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page